11 Aralık 2012 Salı

Bets10 Giriş

bets10
Bildiğiniz üzre Betsson Grup olarak yıllardır hertürlü domain ve IP engellemesine karşı çeşitli önlemler geliştirmiş ve hertürlü duruma karşı Bets10 sitesine dünyanın her ülkesinden erişimin sağlanabilmesi için gerekli altyapıyı Bets10 sitesi edinmiş bulunmaktadır. Bets10 alan adı/domain ya da Ip blokları karşısında en fazla birkaç dakika içinde yeni alan adı/domain ya da IP üzerinden hizmet sunmaya devam edebilecek bir altyapıya sahiptir ve tüm engellemeleri aşacak çözümleri hazır tutmaktadır. Bu da herhangi bir domainin, yani site adresinin engellenmesi halinde, engelleme olmayan, erişime açık bir adres ya da kanal üzerinden Bets10 e ulaşabilmenizi sağlayacaktır. Bets10 Kesintisiz Erişim Bets10 hesabınıza kesintisiz bir şekilde erişmek için henüz bets10 KEY programını yüklemediyseniz, kullandığınız tarayıcının cinsine göre lütfen aşağıdaki linklerden birini açınız ve Kesintisiz Erişim Yazılımımızı tarayıcınıza kurunuz. Yüklemenin tamamlanabilmesi için bilgisayarınızdaki tüm tarayıcı pencerelerinin kapalı olması gerekmektedir. Internet Explorer: http://www.btskey.com/v4/en/betssonkey/setup/IE/ Firefox: http://www.btskey.com/v4/en/betssonkey/setup/FF/ Bets10 Key, Bets10 ‘nin sizler için hazırladığı yeni kesintisiz erişim yazılımıdır (Kesintisiz Erişim Yazılımı; KEY). Bets10 KEY sayesinde Bets10 sayfalarına erişim engellense dahi siz dilediğiniz gibi Bets10 sayfalarını açabilirsiniz. Bets10 KEY programı sayesinde tarayıcınızın adresine bilmekte olduğunuz Bets10 adresini yazmanız yeterlidir. Bets10 ‘nin her zaman kullandığınız adresini yazarak sayfalarımıza ve hesabınıza kolaylıkla erişebilirsiniz. Böylece hiçbir zaman için Google arama motoruna Bets10 vb. ifadeler yazmanıza gerek kalmayacaktır. Bets10 adresisi değişmiş olsa bile bu yazılım sizde bulunuyorsa siz otomatik olarak güncel adresimize yönlendirilirsiniz. Böylece adres değişiklikleri olduğunda hiçbir şekilde bize başvurmanıza veya bizden size mesaj gelmesine gerek kalmamaktadır. Yazılım Internet Explorer ve Firefox ile uyumlu çalışmaktadır. Bu nedenle her iki tarayıcı ile de sayfalarımıza her zaman erişmek için yüklemeyi iki tarayıcıyla da tamamlamalısınız. Bets10 Key Kurulum

  bets10
Internet Explorer tarayıcınız ile yeni bir pencere açarak aşağıdaki adresi ziyaret ediniz. Yükleme hemen başlayacaktır. Bu yüklemeyi Firefox ile yapmayı denemeyiniz.
http://www.btskey.com/v4/en/betssonkey/setup/IE/ Firefox tarayıcınız ile yeni bir pencere açarak aşağıdaki adresi ziyaret ediniz. Yükleme hemen başlayacaktır. Bu yüklemeyi Internet explorer ile yapmayı denemeyiniz. http://www.btskey.com/v4/en/betssonkey/setup/FF/ Bets10 Key programını yükledikten sonra kurulum safhasına geçtiğinizde bilgisayarınızdaki tüm internet explorer ve firefox pencerelerinin kapalı olması gerekmektedir. Eğer açık pencere var ise kurulum hata verecektir. Böyle bir durumda lütfen tüm pencereleri kapatınız ve sonrasında kuruluma devam etmek için “try again” butonuna Bets10 Key i kurunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder