20 Temmuz 2013 Cumartesi

Bets10 Giriş Yeni Adres Detayları



Bets10 Giriş Yeni Adres Detayları.

Bets10-Giriş

Yeni adresimiz www.6bets10 Oldu.com/tr Bizi yeni adresimizden takip etmeye devam edebilirsiniz. Yaşadığınız kısa süreli erişim problemi nedeniyle anlayışınıza teşekkür eder, bol kazançlı günler dileriz.
Türkiyeden yapılan engellemelere karşı Btes10 olarak yeni giriş adresimiz sizlere hizmet sunmaya başlamıştır. Bugün itibari ile yani 17 mayıs 2013 cuma günü itibari ile bets10 yeni giriş adresi 5bets10 olmuştur.

Tüm bets10 kullanıcılar 5bets10 üzerinden siteye giriş yapabilirler, yada pek tabiki bets10 giriş linklerimiz ve butonlarımızada tıklayarak giriş yapabilirler. bets10 yeni adresi www.6et10.com . yapılan engellemeler dolayısıyla değiştirilen adresimiz için yapmanız gereken tek işlem yeni adres üzerinden bets10 anasayfasına ulaşarak kaldığınız yerden bütün hesap işlemlerinize devam etmeniz. değiştirmeniz gereken hiçbirşey bulunmamaktadır. Bets10 ileride gerçekleştirilebilecek engellemeler karşısında sizleri yine herzaman olduğu gibi yeni girş bilgileri ile bilgilendirmeye devam edecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder